Rüyada Yumurta Görmek | Rüyada Kırık Yumurta Görmek | Allah'ın Bereketi | Allah'ın İsimleri

Rüyada Yumurta Görmek | Rüyada Kırık Yumurta Görmek

Rüyada Yumurta Görmek; Rüyada yumurta haneye gelecek olan yüklü bir paranın simgesidir. Zor bir maddi süreçten geçiyorsanız bu sürecin artık son bulduğunu bilebilirsiniz. Yumurta adeta maddi bakımdan yükselmenin müjdesi niteliğindedir.

Rüyada Kırmızı Yumurta Görmek

Rüyada kırmızı yumurta görmek sizin hırs ile çalıştığınız bir alanda elde edeceğiniz başarının beraberinde finansal rahatlamayı da getireceği anlamındadır. Rüyada kırmızı yumurta görmek sadece kendinize değil ailenize de faydanızın dokunacağı bağlamında ele alınmalıdır. Rüyada yumurta görmek ve bunu yemek finansal kazanımınızı sağlık ve huzur içerisinde harcayacağınız bir döneme girişi simgeler.

Rüyada Siyah Yumurta Görmek

Rüyada siyah yumurta görmek beklediğiniz bir paranın maalesef ki haneye giriş yapamayacağını ya da giriş yapsa dahi hiç beklenmeyen biri masrafa harcanacağını gösterir. Rüyada siyah yumurta görmek beklenmedik ani masrafların simgesidir. Siyah rüyalarda genelde olumsuz yorumlanan figürlerdendir.

Rüyada yumurta görmek bereketin simgesi olsa da renklerin de yorumlama üzerinde çok büyük etkisi olduğunu bilmelisiniz. Yumurtanın içinin de siyah olması çevrenizde niyeti kötü kişilerin odluğunun simgesidir.

Rüyada Kırık Yumurta Görmek

Rüyada kırık yumurta görmek sağlık sorunlarının sembolüdür. Yakın bir zamanda kendiniz ile alakalı ya da anne babanız – çocuğunuz ile alakalı çok ağır olmasa da bir sağlık sorununun yaşanacağının simgeleri arasındadır. Rüyada kırık yumurta görmek sağlık için çaba sarf ederken özellikle maddi kayıpların da beraberinde geleceğinin işaretlerindendir.

Câferi Sâdık (r.a) demiştir ki; sağlık imtihanları en büyük yükselişlerin ifadeleri arasında yer alır. Bu nedenle rüyaların anlamı olumsuz olsa da sonucunda mükafatı elde edeceksiniz. Rüyada yumurta görmek beklediğiniz bir haberin size olumlu yönde erişmeyeceğinin işaretlerindendir.

Rüyada Bozuk Yumurta Görmek

Rüyada bozuk yumurta görmek; niyetinin iyi olduğunu düşündüğünüz bir yakınınızın sizin hakkınızda olumsuz düşünceleri olduğunun en temel sembollerindendir. Rüyada bozuk yumurta görmek genelde aile içerisinde baş gösteren olumsuzlukların ifadelerindendir.

Rüyada yumurta görmek sıkıntılar ile mücadele aşamasında özellikle bozuk bir yumurtanın hane içerisine girmesi aileye yeni katılacak bir ismin size maddi ya da manevi bağlamda zararının dokunacağının işaretlerindendir. Yeni katılacak olan aile üyelerine karşı bu nedenle temkinli olmalısınız.

Rüyada Beyaz Yumurta Görmek

Rüyada beyaz yumurta görme farklı anlamlara gelmektedir. Yumurtanın toplanması, kırılması, çiğ olması hepsinin tabiri başkadır. Yumurtayla alakalı bazı rüyalar;

  • Beyaz Yumurtayı Toplama: Kişinin yaşantısının yolunda olduğunu gösterir. Huzurlu ve mutlu yaşamaları zor olmaz. Yaşamda meydana gelecek yenilikleri işaret eder. Rüyayı görenin kısa sürede çok daha varlıklı yaşamaya başlayacağına yorulur.
  • Yumurtanın Düşmesi: Yumurta düşünce kırılırsa bireyin sahip olduğu şansı iyi kullanamadığına yorulmaktadır. Bu yüzden başlangıç noktasına geri dönülmesidir. Çalışma hayatında başarısızlık ila düzensizliğin haberini verir. Rüyanın sahibi bekâr ise hiç evlenmeme yahut geç evlenme durumlarına delalet eder.
  • Beyaz Yumurtayı Yemek: Hayallere ulaşmada kat edilen yolu simgeler. Ancak hedefe ulaşma için daha çok çaba gerektiğini bildiren işaretlerdendir. Rahatlıktan ödün verilmesi anlamına gelmektedir. Emek vermeden yemeğin olmayacağı göstermektedir.
  • Yumurtanın Çiğ Yenmesi: Bazı sorunların meydana gelmesidir. Rüyayı görenin ciddi mücadeleye girmesini anlatmaktadır. Zorlu dönemlerden geçerek zor hayat şartlarına delalet eder. Beyaz yumurtayı çiğ yemek yaşam boyu mücadele şeklinde tabir edilir. Bu nedenle kişinin dikkatli olması gerekir.

Beyaz yumurtanın rüyada görülme şekli gördüğünüz gibi değişik yorumlanır. Satılması ya da toplanmasının da tabirleri başkadır. Satmak, yeni işe girmeye yorulur. İşin kazançlı olmasını gösterir. Yüksek tutarda para kazanmadır. Birden fazla beyaz yumurtanın görülmesi mallara gelecek zararın göstergesidir. Herhangi bir işe başlamadan önce iyi araştırma, doğru hamleler yapma önerilir.

Yorum Yapılmamış

Cevap Ver