Rüyada Su Görmek | Rüyada Kirli Su Görmek | Allah'ın Bereketi | Allah'ın İsimleri

Rüyada Su Görmek | Rüyada Kirli Su Görmek

Rüyada su görmek daima ferahlıktır. İslam’a göre inşirah demektir. Görülen suyun niteliği, havanın aydınlığı ve suyun ne durumda olduğu ise neye delalet olduğunu belirler.

Temiz su gören kişi hasta ise şifa bulur, sıkıntıda ise sıkıntıları son bulur, darda ise feraha erer. Su kirli ise durum biraz farklı olabilir.

Rüyada Temiz Su Görmek

Rüyada su görmek gündüz ya da gece karanlığında görüldüğüne göre yorumlanır. Gün ışığı temasıyla görülen rüyalar daima ferahlık, aydınlık olur. Gece karanlığında görülenler ise her zaman kötü değildir. Sıkıntıdan çıkış, rahatlığa erme ya da Isra niteliğinde gece yürüyüşü olarak yorumlanabilir. Gören kişiye göre de suyun mahiyeti farklılık gösterir.

Rüyada temiz su görmek, sorunların çözümlendiği ve sıkıntıların giderildiği bir döneme işaret eder. Ferahlık, iyileşme, ayağa kalkma ve daima aydınlık olarak, bolluk ve bereket olarak yorumlanır. Durumlarına göre şöyle değerlendirebiliriz;

  • Rüyada Temiz Suda Yıkandığını Görmek

Rüyasında tertemiz bir suda yıkandığını gören kişi, girdiği mücadeleden galip çıkar. Hayat telaşı, ekonomik sıkıntı ya da şifa gerektiren bir hal yaşıyor ise artık kurtuluşa erdiğini gösterir. Temizlenmek, arınmak ve şifa bulmaktır.

  • Rüyada Kirli Suda Yıkandığını Görmek

Rüyasında kirli suda yıkandığını gören kişi, yakın zamanda beklenmedik bir para akışına kavuşacak demektir. Suyun akışına bağlı olarak, hamamda, banyoda, duşta veya tasla yıkandığına göre akışın büyüklüğü ve sürekliliği anlaşılabilir.

  • Rüyada Su İçtiğini Görmek

Rüyada temiz su görmek ve bu suyu içtiğini görmek, içsel mutluluk ve huzurun çok yakın olduğuna işaret eder. Kişinin kalben ve ruhen dinginliğe ve rahatlığa ereceğine dair bir semboldür. Bardak ile içiyor ise çok kısa süre içinde bu rahatlık dönemine gireceği, şişeden kana kana içiyor ise uzun süreli bir faydalanım döneminin devam edeceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Kirli Su Görmek

Rüyada kirli su görmek, para demektir. Özellikle yabancı para, kıymetli madenler ve bazen helal yoldan kazanılmayan para anlamına gelir. Şayet kişi, kirli bir suyu içiyor ise haram yediğine ve kazancında kul hakkı olduğuna yönelik yorum yapılır.

Banyo yaparken kirli su görmesi enine boyuna çok kazanç elde edeceği ve fakat bu kazancın doğal yollardan değil, illegal yollardan olabileceğine işarettir. Rüyada kirli su görmek ufuk ve manzaraya göre de değişebilir.

Ufuksuz rüyalar genellikle ülkesel boyutta değerlendirilir. Ufuk çizgisi belli olan su birikintileri, nehir, deniz ve göller gibi alanlar ise temizlik ve kirine bağlı olarak belirlenir. Geniş bir deniz ve tamamı kirli ise kişinin yaşadığı ülkede birtakım zorlukların yaşanabileceği döneme işaret eder.

Rüyada Deniz Görmek

Rüyada su görmek başka, deniz görmek başka derler. Pek çok kutsal inanışa göre deniz iyidir, paktır. Ancak denizin içindeki nesne ve varlıklar, duruma işarettir. Örneğin denizin ortasında yüksek bir binanın çöktüğünü gören kişinin kısa süre sonra iflas edeceği yorumlanır.

Deniz üzerinde kurulu olan ev, yapıt ve bina türü tüm oluşumlar kişinin emeklerini, iş yerini ve güvencelerini temsil eder. Su üzerinde yıkıldığını, suya gömüldüğünü veya farklı durumlarda suya battığını görüyor ise ekonomik yönden iflas durumu şeklinde yorumlanır.

  • Kadınların Rüyasında Deniz Görmesi

Kadınların rüyasında deniz görmesi, bekar ve evli oluşuna, anne oluşuna bağlı yorumlanır. Hamile bir kadın rüyasında deniz görüyor ise doğacak yavrusunun çok bereketli, vatana millete ve ailesine hayırlı bir evlat olacağına işarettir.

Bekar bir kadın rüyasında denizde yüzdüğünü ya da denizin kenarında olduğunu görüyor ise yakın zamanda korkularının geçeceğine ve girişimlerde bulunacağına işarettir. Kişinin istek ve arzuları ne yönde ise kendi engelini kolay bir şekilde aşacağına işaret eder.

Rüyada deniz görmek şayet evli bir kadının tarafından görülmüş ise; aile olarak büyük bir bolluk, bir varlık ve bir gelir elde edeceklerine ya da yakın vakitte bir nişan, düğün organize edeceklerine işarettir.

  • Erkeklerin Rüyasında Deniz Görmesi

Bekar erkeklerin rüyasında deniz görmesi meşakkatli bir yola gireceklerini belirtir. Biraz yorucu ve fakat doyurucu bir iş olabilir ya da bir gönül meselesi olabilir. Bir süre ruhen dalgalanmalar yaşayacakları ve biraz efor sarf edecekleri yönünde yorumlanabilir.

Rüyada deniz görmek ya da deniz içinde olduğunu görmek duruma göre değerlendirilir. Örneğin kişi bir evin içinde ise ve duvarlarından su sızıyor, adeta binanın dışı deniz kaplı ise yine ekonomik kriz ya da iflas olarak değerlendirilir. Özellikle kişinin yaşadığı evi satmak zorunda kalacağı ya da mecburi olarak evi boşaltması gerektiğine dair bir işarettir.

Rüyada Nehir Görmek

Rüyada nehir görmek akışa bağlıbağlı, suyun durumuna bağlı ve içindeki taşlıklara bağlı olarak değerlendirilir. Balıkları olan bir nehir görülüyor ise kısmet demektir. Güzel şans ve bolluk demektir. Yoğun bir nehir ya da az akan bir nehre göre kişi yorumunu yapabilir.

  • Rüyada Nehir Üzerinde Yürüdüğünü Görmek

Rüya aleminde nehir üzerinde yürüdüğünü görmek Peygamber Yusuf’a işarettir. Kişinin sıkıntıdan acilen kurtulması için tavsiye edilen Yusuf Suresini okumasıdır. Durumuna göre şayet sıkıntıda ise bu durumun bittiğine şayet rahatta ise 7 senelik bir sıkıntı dönemine gireceğine işaret eder. Ancak rüyaların çoğu işarettir. Sinyalleri alıp dikkatli davrananlar sıkıntıya girmeden de rahat şekilde yaşamlarına devam edebilirler.

  • Rüyada Nehirde Yüzdüğünü Görmek

Rüyada nehir görmek ve rüya sahibinin o ırmakta yüzdüğünü görmesi, akış ne kadar yoğun olursa olsun refaha tutunacağını gösterir. Kişinin manen ve zihnen geliştiğini ve pek çok zorluktan kolaylıkla geçeceğine işaret eder. Şayet güneşli bir vakitte ve yeşillikler içinde bir nehirde yüzüyor ise hem sevdiği insanı bulacağı hem de bolluğa kavuşacağı yönünde tabir edilir.

  • Rüyada Nehirden Su İçtiğini Görmek

Nehirden su içmek, farklı mineralleri ve vitaminleri almak gibidir. Kişinin tek düze giden hayatının renkleneceği, sosyal girişimleri olacağı, düzenli bir işte ise terfi ya da devlet görevlisi ise makam sahibi olacağına işaret eder. Evlenmeyi hiç düşünmeyen birinin aniden evlilik kararı vermesine de işaret edebilir.

Rüyada Göl Görmek

Rüyada su görmek ve manzaraya karşı bakmak, kapsamlı bir vakitten bahseder. Göl etkisi, kişinin yaptığı hamlelerin büyük kapsama ulaşacağına işarettir. Şayet küçük bir girişim ya da yatırım fikri var ise dalga dalga büyüyeceği anlamına gelebilir.

Balıkları olan bir göl görülüyor ve göle giriliyor ya da gölden su içiliyor ise şifadır. İslami kaynaklara göre göl rüyaları hem Yunus Peygamber hem Eyyuba işaret eder. Karanlıktan aydınlığa çıkış ya da amansız hastalıklardan kurtuluş olarak yorumlanır. Gece karanlığı ise az vakit kaldığı ve yolların açılmaya başladığının, aydınlık vakit ise an kadar yakın olduğunun habercisidir.

Rüyada göl görmek kadın ve erkeklere göre de farklılık gösterir. Kişinin kendini görmesi ya da bir başkasını görmesi ayrı yorumlanır. Şöyle ki,

  • Rüyada Kendini Gölde Görmek

Rüyada göl görmek kişinin kıyıda durduğuna ya da o göle girip yüzdüğüne bağlı şekilde yorum edilir. Manzarası güzel bir gölde duruyor ise ve o manzarada bir ev var ise kişinin maneviyat derecesini gösterir. Tek katlı köhne bir yapı, çok katlı bir apartman, ahşap dağ evi ya da betonarme evlerin tamamı kişinin manevi mertebesini gösterir.

Göl içinde yüzmesi ise manevi arayışına bağlı tabir edilir. Rahat yüzüyor ise inancında bir sorun olmadığını, ters yüzüyor ise inanışının pek çok şifresini çözdüğünü ve tedirgin yüzüyor ise tedirginliklerine dair yorumlanabilir. Ancak deniz ve nehirlerde durum farklıdır.

  • Rüyada Başkasını Gölde Yüzerken Görmek

Rüyasında tanıdığı ya da tanımadığı kişileri gölde görmek, civarında manevi arayışta olanlara işarettir. Ancak bu sadece İslami olarak değil farklı inanıştan kimselerin de benzer arayış ve yolda olduğunu ya da benzer maneviyat derecesinde olduğunu gösterir.

  • Rüyada Göl Üstünde Yürümek

Bilge kişiye ve kişiliğe işaret eder. Göl üstünde yürümek Hızır yardımı almak ya da bir ustadan manen destek almak anlamına gelir. Kişinin birlikte veya yalnız başına göl üstünde yürüyor olması fark etmez. Durumların tamamında kapsam ve sınırları belirli bir inanış, bir oluş veya manevi dengelemde destekleneceği, kolaylıkla üst merhaleye geçeceği şeklinde yorumlanabilir.

Kadınlar göl üzerinde yürüyor ve ayaklarını da görüyorlar ise günaha meyilli arkadaşlarından uzak durması gerektiği, erkekler göl üzerinde yürüyor ve ayaklarını görüyorlar ise harama meyillerinin ramak mesafede olduğu ve buna dikkat etmeleri şeklinde tabir edilir.

Rüyada görülen küçük su birikintileri, minik ya da irili ufaklı boyutlarda ele geçecek paralara işaret eder. Yağmur suyu görmek, yağmur yağdığını görmek bereket olarak sayılır. Bolluk ve refahlık seviyesinin artacağı şeklinde yorumlanır. Gece karanlığında yoğun yağmur yağışı ve yerde bol miktarda su birikintileri görmek kişinin içsel olarak arınmaya başladığını sembolize eder.

Yorum Yapılmamış

Cevap Ver