Rüyada Domuz Görmek | Rüyada Yaban Domuzu Görmek | Allah'ın Bereketi | Allah'ın İsimleri

Rüyada Domuz Görmek | Rüyada Yaban Domuzu Görmek

Rüyada domuz görmek, domuz eti yemek ve yabani cinste domuz görmek birbirinden farklı şeylere yorulur. Peki domuz görmek iyi midir, domuz kesmek ne anlama gelir?

Rüya aleminde görülen domuz ile özellikle Müslümanlık camiasında düşünülen domuz, farklı anlamlara gelir. Renkleri, ebatları, sayılarına göre yorumu detaylandırmak önemlidir.

Rüyada Yaban Domuzu Görmek

Rüyada domuz görmek, ağıl hayvanı ya da vahşi doğada domuz görmekle farklıdır. Yaban domuzu görmek çoğu zaman kişinin zapt edilmesi gereken nefsi olarak bilinir. Genellikle yabancı kişiler, iyi niyetli olmayan kişilere yorulsa da domuz, rüya aleminde nefs olarak yorumlanır. Ancak bu tıpkı ego gibidir. İyisi de var kötüsü de.

Dolayısıyla rüyada yaban domuzu görmek, rüya sahibinin vahşi tutkuları ve ısrarlı biçimde istekleriyle alakalıdır. Kimi zaman bu evli birine âşık olmak ve onu çılgınlar gibi istemek kimi zaman kısa yoldan büyük paraya ulaşmak için dikenli yolları düşünmek gibidir.

Rüyasında yaban domuzu görmek kişinin hem bilinç altı hem kontrol etmesi gereken yönleri, törpülenmesi gereken yanları olarak yorumlanır. Büyük boyutlarda bir domuz ve sesi de duyuluyor ise tutkularının artık ayyuka çıktığını ve bu arzuyla yanıp tutuştuğunu gösterir.

Ancak nefs, her zaman kötüye de işaret etmez. Bazen insanlar çok etik, kuralcı, istikrarlı ve dürüst davranırlar ve birtakım nefsi duygularını, amaç olarak kullanırlar. Özellikle bastırır ve özellikle kamçı olarak kullanırlar. Tam da bu manada rüyada yaban domuzu görmek, artık durdurulamaz bir kişiliğin geliştiğini ve nefsi duyguları, rüya sahibinin en büyük ödüllendiricisi olduğunu ifade eder.

Rüyada Domuz Sürüsü Görmek

Rüyada domuz sürüsü görmek, çok sayıda istek ve arzuyu betimler. Nefsinin çok sağlam olmadığını ve genel olarak kişinin nefsine yenik düştüğünü ya da düşeceğini gösterir. Domuz sürüsünün salınması ya da koşar adım ilerlemesi, nefsini doyurmak ve tatmin etmek işçin ne kadar hızlı davrandığını gösterir.

  • Rüyada Domuz Gören Bir Kadınsa

Rüyasında domuz ve domuz sürüsü gören kadın genellikle üzerinde çok nefis olduğunu düşünmeli. Güzel ve başarılı bir kadın ise nazar ve nefsin de çok olduğunu anlayabilir. Genellikle görsel açıdan çok güzel ve özel kadınlara duyulan nefsin işareti, rüyadaki domuz sürüsü ve domuzların sayısına bağlı olarak nitelendirilir.

Şayet bağlı bir domuz ve ipi kadının elinde ise genellikle yakın çevreden birinin onu düşlediğine dair bir işarettir.

  • Rüyada Domuz Gören Bir Erkekse

Rüyada domuz gören bir erkekse, nefsinin yükseldiğine işarettir. İki domuz görmesi genellikle benzer istek ve arzuda olan iki kişiyi yansıtır. Rakip olarak ifade edilebileceği gibi aynı hedefi benimseyen iki tanıdık ya da yabancı kişileri temsil edebilir.

Rüyada domuz sürüsü görmek, evli erkeklerde gönlünün başka birine doğru yöneldiğini ifade eder. Çoğu zaman evli erkeklerin yasak ilişkiye meyletmeleri ya da düşünmeleriyle alakalı nefsi rüyalar olarak tabir edilir. Sürüdeki sayının yüksek olması çok fazla tabiri etkilemez. Erkek nefsinin daha yüksek olduğundan yola çıkarak bu tür yorum yapılır.

Rüyada Pembe Domuz Görmek

Rüyada domuz görmek, renklerine göre de iyi veya kötü şeklinde yorumlanabilir. Pembe domuzlar genellikle insanların bilinçaltında birikim ve para olarak şekillenir. Ayrıca helal yoldan kazanç, emek ve alın teri gibi ifadelerle büyük bir miktarda para kazancı elde edileceğine dair de yorumlanır.

Pembe renkli domuzlar kazanç girişimi, yatırım ve birikim olarak tüm yaş gruplarına aynı şekilde yorumlanır. Medeni hallerde yorumun içeriği farklı olabilir. Örneğin;

  • Bekar Genç Kızların Pembe Domuz Görmesi

Genç kızların pembe domuz görmesi, evlilik müjdecisi olarak yorumlanır. Kısmetinin çok zengin, başarılı ve istikrarlı bir genç olacağının habercisidir. Hayırlı bir evlilik ve ilk etapta dahi varlıklı, mal- mülk sahibi olacağına işaret eder.

Yuvasında mutlu olacağı ve girişimleriyle de çok rahat bir hayat süreceği şeklinde tabir edilir.

  • Evli Kadınların Pembe Domuz Görmesi

Rüyada pembe domuz görmek, evli kadınlar için de hayra ve iyiliğe yorulur. Birikimlerini artık yatırıma dönüştüreceği, arsa- ev ya da araba gibi bir mülk alacağına işarettir. Çalışıyor ise kendisi bir anahtar alabilir ya da ev hanımı ise eşi ya da çocukları ona bir menkul- mülk ya da ziynet benzeri bir hediye verebilir.

Erişkin çocukları var ise evlendirmek için ideal eş adayının bulunduğu, nişan seremonileri gibi keyifli bir organizasyon yaşanacağına işaret eder.

  • Bekar Erkeklerin Pembe Domuz Görmesi

Bekar erkeklerin pembe, beyaz ya da açık renkli domuzlar görmesi, iş yaşantısında bir gelişimle alakalı olabilir. Çalışan ise zam ya da ek kazanç, başvuruda bulunan biri ise kazançlı bir iş kapısının açılacağına işaret eder.

Ayrıca onun için ardını toplayan, çöpleri adeta yok eden ve yolunu güzelleştirecek sağlam dost ve arkadaşlarından destek alacağı şeklinde de yorumlanabilir. Kişinin çevresindeki vefalı arkadaşları sayesinde girişim ve yatırımlarının başarılı sonuçlara varacağı şeklinde yorumlanabilir.

  • Evli Erkeklerin Pembe Domuz Görmesi

Evli ve ileri yaştaki erkeklerin rüyalarında pembe domuz ya da açık renkli domuz sürüleri görmesi, ailece rahatlık yaşayacakları bir güzel haberin müjdecisi olabilir. Genellikle ekonomik gelişimlerle alakalı bir durum olarak nitelendirilir. Hayra ve güzelliğe yorumlanır. Kimi zaman da vefalı bir eş yahut birlikteliği olan insandan bir güzellik kaydedeceğine işarettir.

Rüyada Oyuncak Domuz Görmek

Rüyada oyuncak domuz görmek, etkisiz nefis işaretidir. Kişinin bazı gizli arzuları olduğu ve fakat bunları sadece düşüncelerinde yaşadığını ifade eder. Nefsi, istekleri ve helal yoldan olmayan bazı isteklerinin dondurulmuş modda beklemesi gibidir.

Oyuncak domuzun rengine bağlı olarak düşünce ve isteğin nasıl hale getirilmesi gerektiği de yorumlanabilir. Rüyada oyuncak domuz görmek, şayet kumbara görünümde ise birikim anlamına gelir. Plastik bir domuz kumbarası tek yönden yatırımla ilişkilendirilen, porselen, seramik türü domuz kumbaralar hızlı erişip, hızlı kullanabileceği para akışını temsil eder.

Rüyada Siyah Domuz Görmek

Rüyada siyah domuz görmek, tıpkı yabani domuz görmek gibidir. Bazen de gizemdir. Sır ve gizli kalması gereken tutku, duygu ve nefsi yansıtır. Örneğin haram mal yemek, hak yemek ya da rüşvet yemek gibi durumlarda kişiler genellikle siyah domuz görür.

Hareket eden, yürüyen domuzlar, aktif şekilde haram yendiğinin göstergesi olarak kabul edilir. Durağan ve ağılda kapalı siyah domuzlar ise kişinin belki de tevbe ettiği ya da haram yediğini ve fakat nefsini artık kontrol altında tuttuğunu gösterir.

Kadın veya erkek rüyada siyah domuz görmek, yasa dışı işler, yasak ilişkiler olarak da tabir edilir. Ancak kişinin illaki bunu yaptığı, günah işlediği şeklinde yorumlanmaması gerekir.  Nitekim eyleme geçmemiş sadece duygu ve düşüncede kalmış nefsi duygular da olabilir.

Rüyada Domuz Eti Yemek

Rüyada domuz görmek ve domuz eti yemek, şayet kişi İslamiyet inanıyor ise haram lokma olarak adlandırılır. Ancak başka bir dine tabii ise ya da inancı yok ise onun bilinç altında haram olarak yorumlanamaz. Rüyalar genellikle bireyseldir. Tek bir yorum, binlerce kişi için aynı şekilde yorumlanamaz.

İnsanların yaşadığı sosyal çevre, eğitimleri, inançları, medeni durumları ve pek çok hal, rüya tabirinin ne yönde yapılması gerektiğini belirler. Rüyada domuz eti yemek veya pişirdiğini görmek bazen fiziksel değerlerin bilinç altına yansıması olarak düşünülür.

Sağlıklı beslenmeyen kişilerde bedenin ihtiyaç duyduğu vitamin- mineral- karbonhidrat ya da protein gibi temelleri tam olarak almadığı ve buna bağlı olarak domuz eti yediğini görebilir. Sağlıksız beslenmeden dolayı birtakım sağlık sorunlarının sinyali olabilir.

Rüyada Domuz Kesmek

Rüyada domuz kovalamak, domuz yakalamak ya da rüyada domuz kesmek, bir nefsinden kurtulacağı, sıyrılacağı anlamına gelir. Şayet maneviyata özen gösteren bir kişi ise zihnen başarı yakaladığını ve nefsine yenik düşmeden isteklerine helal ve doğru yoldan kavuştuğunu gösterir.

Özellikle şehvani olarak nitelendirilen rüyalarda genellikle domuz yakalandığı görülür. İlk kez kutsal kitap veya sureleri okuyanlar yoğun olarak başlangıçta bu tarz rüyalar görür. Ancak kötüye yorulmamasında fayda vardır. En nihayetinde kutsal ayetler okundukça kişi arınır ve nefsinden yavaş yavaş sıyrılır.

Rüyada domuz kesmek, pek çoğunun ifade ettiği gibi düşman ya da düşmandan kurtulmak olarak yorumlanmaz. Kişinin nefsi, esas olandır. Domuz görülen rüyalarda da kişi, başkasına değil kendi nefsi düşünceleri ve davranışlarına yönelmeli ve kendini kontrol etmelidir.

Domuzları toplu halde görmek, ağıla sürmek, çobanlık yapmak ya da yakalamak gibi rüyalar, kişinin iradi kuvvetini gösterir. Nefsini kontrol edebildiğini, yön verebildiğini ve içindeki sesleri idare edebildiğini gösterir.

Rüyada domuz avlayarak kesmek ve çevrime yapmak, kendini ödüllendirmek olarak nitelendirilir. İradesi ve istikrarından dolayı elde ettiği bir başarıdan dolayı bir güzellikle kendini kutlayacağı veya başkaları tarafından kutlanacağı, ödüllendirileceği anlamına gelir.

Yorum Yapılmamış

Cevap Ver