Rüyada Aslan Görmek | Rüyada Büyük Aslan Görmek | Allah'ın Bereketi | Allah'ın İsimleri

Rüyada Aslan Görmek | Rüyada Büyük Aslan Görmek

Rüyada Aslan Görmek; Rüyada aslan gücün ve erkin sembolüdür. Rüyasında bu ikonu gören kişilerin yakın zamanda istedikleri otoriteye kavuşacakları bilinmelidir. Sadece iş hayatında değil aynı zamanda aile hayatında da yaşanan sorunların sonu manasına gelir.

Rüyada Yaralı Aslan Görmek

Rüyada yaralı aslan görmek sarf edilen çabanın karşılıksız kalmayacağının en temel sembollerindendir. Aslanın yaralı olması bu yolu kat ederken hem ruhsal hem de bedensel olarak ne kadar yorulduğunuzun ifadeleri arasındadır.

Rüyada yaralı aslan görmek ve bu aslanın can çekişmesi artık kendiniz ile ilgilenmenin zamanının geldiğinin işaretidir. Rüyada aslan görmek ve onu iyileştirmek için uğraşmak içinizde dağılan ruh halinizi toplamak için kendinize emek vermeye devam etmeniz anlamını da taşır.

Rüyada Yavru Aslan Görmek

Rüyada yavru aslan görmek hedeflerinize ulaşmak için sarf edilen çabanın henüz yeterli olmadığını gösterir. Rüyada yavru aslan görmek ve bu aslanı beslemek hırsınızı besleyen güçlü bir aileye sahip olduğunuzun işaretidir. Ailede yaşanan aksaklıkların yakın zamanda düzeleceğiniz gösterir. Rüyada aslan görmek ve bu aslanın gözlerinin kırmızı olması, hırsın ve şiddetin gözünüzü kör etmesine izin vermemeniz için size gelen bir uyarı niteliğindedir.

Rüyada Büyük Aslan Görmek

Rüyada büyük aslan görmek hedeflerinize ulaşırken dünyevi hayatın büyüsüne kapılmamanız gerektiğine dair uyarı barındırır. Rüyada büyük aslan görmek dünyevi hayatın tatlılığını da yansıtır. Nefsinize ağırlık verdiğiniz dönemlerde bu rüya görülür.

İmamı Gazali (r.a) yorumunda; dünya ve ahret hayatının her zaman denge içerisinde gitmesi gerektiğini ve kesinlikle dünya hayatının gözlerimizi kör etmesine izin vermememiz gerektiğiniz söyler. Rüyada aslan görmek ahret hayatınıza emek vermeye devam etmenizin gerekli olduğunun işaretidir.

Rüyada Zincirli Aslan Görmek

Rüyada zincirli aslan görmek arzularınıza gem vurmakta artık zorluk çektiğinizi gösterecektir.

  • Rüyada zincirli aslan görmek isteklerinizi sınırlamaktan sıkıldığınızın işaretleri arasındadır.
  • Artık kontrollü olmak ve çevrenizdekileri düşünmekten sıkıldığınızı ve hayatınızı kendi isteklerinize göre kurmanın zamanının geldiğini ifade eder. Bu psikolojik olarak kendiniz ile ilgilenmenin zamanının geldiğini sembolize eder.

Rüyada aslan görmek kendinizi ifade etmekte zorlandığınız bir ortamda bulunduğunuzu gösterir. Bunun üzerinizde bıraktığı ruhsal etkiyi yansıtır.

Rüyada Dişi Aslan Görmek

Rüyada aslan görülmesi genelde hayırlıdır. Ama aslanın dişi olması rüyanın olumsuzluklarda içermesi anlamındadır. Dişi aslan, yoksulluktan kurtulma ve rahata kavuşmadır. Huzurlu, mutlu, sağlıklı yuvaya işaret eder. Bireyin malının bölüşmesinin rızkını arttıracağına delil kabul edilir. Düşmanı yenme, problemleri çözme, adaletin göstergesidir.

Bazı âlimlere göre dişi aslanlar zararlı, şerli, gaddar, zalim kadın demektir. Helak edici kadına karşı dikkatli olunmasına dair uyarılar barındır. Aslanın sütünü içmenin manası devletten menfaat ile mal sağlamaktır. Aynı zamanda düşmanları yenme, ticarette kazanmanın göstergesidir.

Rüyada Aslanla Boğuşmak

Rüyada aslan görme, karşılaşma, boğuşma sıkça görülür. Her birinin başka tabirleri bulunmaktadır. Aslanla karşılaşma adaba uygun davranma uyarısıdır. Arkadaş seçiminde dikkatli olunmasına yorulur. Aslan ile boğuşma, tanıdıklarla yaşanacak anlaşmazlıklardır. Temiz kalpli birinin kırılacağına delalet etmektedir. Zorluk içeren bir dönemin başlamasıdır, tehlikeli durumların içine girmektir. Güçlü düşmanla savaş, ciddi problemlerle karşılaşılacağına dair uyarılar içerir. Aslanı yenme, rüya sahibinin dertlerinden kurtulmasıdır.

Düşmana mağlup etmesi, tehlikelerden ustaca sıyrılmasına yorulmaktadır. Ayrıca rüyadaki aslanın öldürülmesi büyük günahların olduğun delil kabul edilir. Bu nedenle kişinin hayır yapması konusunda uyarı olarak algılanır. Diğer insanlarla anlaşmanın yönteminin bulunması gerektiği anlatılır. Rüyadaki kavganın galibi aslan ise bireyin dara düşeceği anlaşılır. Düşmana yenilme, iş hayatında kayıplar yaşama, tehlikelere açık hale gelme gibi yorumlar yapılmaktadır. Alınan yanlış kararların sonuçlarına katlanılması gerektiğine işaret etmektedir.

Yorum Yapılmamış

Cevap Ver